Allergivänlig katt

Alla inlägg under juni 2011

Av Rebecca - 24 juni 2011 10:15

Är ni intresserade är det lättaste sättet att kontakta oss på via min mail:

rebecca.wedberg@gmail.com . :)

Av Rebecca - 23 juni 2011 17:44

När katterna är ca 4 veckor kommer vi ha en dag då alla som vill komma och träffa kattungarna är välkomna, dag och tid kommer ut senare. Det är folk som hört av sig och sagt attt de är intresserade av en kattunge. Vi kommer dock avvakta med tingningar och kommer inte heller ha något kösystem. Vi vill träffa alla och se vart just en speciell kattunge skulle passa in.


Skulle det bli aktuellt med en tingning så är kostnaden för den 2000 kr. Den summan får man inte igen om man skulle ändra sig. Så tänk igenom ordentligt innan ni berättar om ni är intresserade ;). Det totala priset för en kattunge är 8000 kr. Katterna kommer då vara chipmärkta, vaccinerade, besiktigade, fått avmaskningsmedel mm.


Esthers uppfödare tycker det skulle vara kul om en hona går till avel, kan hända att man har lite förtur med tingning om man senare har för avsikt att ta en kull. Att avla sibiriska katter är också bra för rasen.   

Av Rebecca - 22 juni 2011 17:41

       

 
Av Rebecca - 21 juni 2011 10:07

Jag vet att det kanske är lite för tidigt för att se några speciella egenskaper hos ungarna men jag tycker faktiskt man redan kan se lite.

Iris är den som klättrar på alla och verkligen tar för sig, hon är ganska stark oxå. Sixten är ibland jätte cool och piper inte alls när man tar upp honom, men så kan han också bli väldigt mammig i mellan åt. Svea är den lugna som mest ligger nära mamma och sover och äter, hon bryr sig inte så mycket om när de andra syskonen bråkar. Stella är verkligen som en liten lillasyster, hon är ju faktiskt född sist oxå ;). Smilla är den som är ynkligast av dem, hon vill ha det bästa "matstället" men är för liten för att ta det.   Och Esther är en riktig hönsmamma    

Av Rebecca - 20 juni 2011 20:03

Just nu är det störst chans att Stella eller Smilla kanske ska gå vidare till avel.  Så här kommer bilder på dem som jag tog alldeles nyss.:)

  Stella   Stella   Smilla

Av Rebecca - 20 juni 2011 10:50

Det här är alla fem kattungarna och deras nuvarande namn, kan kanske tvingas ändra nåt beroende på vem som eventuellt ska gå till avel!   


     Stella     Smilla     Svea     Sixten     Iris   Esther och kullen            

Av Rebecca - 20 juni 2011 10:01

  Esther vill gärna att man sitter bredvid lådan och klappar henne, men man får inte röra kattungarna. Vi har bytt lakan nån gång i bolådan för att göra den lite trevligare. men då har Esther stressat försökt att bära dem i nackskinnet tillbaka till lådan. Fast det går inte så bra eftersom det inte finns så mycket att bita tag i.. Inatt gick jag upp två gånger för att kolla till dem och klappa Esther. Första gången låg alla och sov, men andra gången va det brottning om bästa mjölkstället. Man ser redan idag färgerna lite bättre, och jag tycker att man kan se lite vad som är speciellt för var och en av katterna. Smilla bråkar alltid om de andras tuttar. Svea e cool och ligger lugnt och käkar t.ex


Vi vägde dem precis och såg då att det är Iris som gått upp mest i vikt, från 81 - 96 gram. Svea har gått upp minst, men hon vägde också mest vid födseln. Dom e såååååå söta <3

Av Rebecca - 19 juni 2011 15:22

    De här bilderna har Esthers barnmorska ;), Emelie, tagit ! Hon hjälper oss med allt som har med kattungarna att göra och var här redan vid 8 i morse!! Hennes blogg : http://emmisibirier.bloggagratis.se/ 

Presentation

Det här är en blogg där du har möjlighet att följa den allergivänliga katten Esther och hennes allergiska familj!!

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vad är bäst med katter?
 När de spinner!
 Deras gosiga päls!
 Den blöta nosen!
 Dom små tassarna!
 När de busar!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards